Afbeelding
Foto: Artex Kunstenschool (Franck vd Broeck)

Dit artikel is geschreven door
Artex Kunstenschool

School of the Arts, music school, dance school, theatre school and courses fine arts

Artex Fortissimo orkest geeft T-shirt concert op 11 juli

Cultuur

Op dinsdag 11 juli om 16:30 uur organiseert Artex – Kunstenschool Texel een speciaal T-shirt concert in het Glazen Paleis in de Wezentuin van Den Burg. Het concert wordt gegeven door de jeugdorkesten van Artex o.l.v. Loes Bakker: het Fortissimo orkest en het Notenkrakers orkest.

Het concert is bedoeld om het lopende schooljaar af te sluiten maar ook om T-shirts te bekostigen die dit voorjaar zijn ontworpen en aangeschaft voor de uitwisselingen van het Fortissimo met het AJunSO jeugdorkest van Amsterdam. Het uitwisselingsproject is een jaarlijks terugkerende activiteit waarbij de orkestleden gedurende een weekend worden ondergebracht bij de gastleden. Een weekend op Texel én een weekend in Amsterdam. Er wordt tijdens de weekenden muzikaal hard gewerkt met veel oog voor samenspel, orkestdirectie, optredens én sociale betrekkingen.

Na het voorprogramma dat door de Notenkrakers wordt verzorgd, zullen leden van het Fortissimo rond 17:00 uur lootjes verkopen voor een spannende loterij met geweldige en originele prijzen. Na de verkoop van de lootjes zal het Fortissimo orkest het Glazen Paleis betreden voor een optreden.

Naast muziek van de Notenkrakers en het Fortissimo zult u kunnen genieten van koffie, thee, zelfgebakken cake, taart, en ander lekkers (allemaal €1,- per stuk). Er is ook een mooie pot gemaakt speciaal voor donaties om de Artex-activiteiten van het Fortissimo jeugdorkest te sponsoren. Niet te missen is een verkooppunt van zelfgemaakte jam en andere producten. Dus neem je picknickkleed mee en kom gezellig luisteren en genieten bij het Fortissimo T-shirt concert!

Bij zeer slecht weer wordt het concert verplaatst naar Artex, Schilderend 39, Den Burg.

Afbeelding
De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 13 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3