Sportvereniging De Koog

De Koog wint van Kaagvogels

SV De Koog blijft op titelkoers. Ook de lastige uitwedstrijd bij De Kaagvogels werd met 1-3 gewonnen.

In de eerste minuten kreeg het team van John Dobma geregeld kansen om de score te doen openen. Op slag van rust was het nog maar 0-1, maar de kampioenskandidaat bleef pressen. Met de rust had het al minimaal 0-3 moeten staan, maar de spitsen van De Koog stonden niet op scherp. Na de thee kreeg het team uit de badplaats wat meer grip op de wedstrijd en kon het de tegenstander uit Kolhorn wat meer achterover drukken.

Na de rust kwam Kaagvogels nog tot 2-1 terug, nadat er niet kordaat werd opgetreden door de Koger defensie. Bart-Jan Grisnigt verruimde de marge weer tot de score tot twee. Een scrimmage werd door Grisnigt op waarde geschat: 1-3

De Koog kon de marge niet vergroten en de tegenstander kon daarbij ook niks aan het wedstrijdverloop veranderen. "W moesten gewoon winnen. Dat hebben we gedaan. Meer kan ik er niet van maken vandaag."