Dit artikel is geschreven door
Klaverjasclub Den Burg

Een gezellige avond voor leden en gasten

Klaverjasclub Den Burg weer van start

Aankondiging

Klaverjasclub Den Burg begint weer met haar jaarlijkse competitie. De ledenvergadering wordt gehouden op maandag 26 september, De competitie start op 3 oktober. Daarnaast zal de club traditiegetrouw weer de organisatie van het Texels kampioenschap op zich nemen.

De klaverjascompetitie van Klaverjasclub Den Burg gaat weer van start. Op maandag 3 oktober om 20.00 worden de kaarten weer voor het eerst dit seizoen geschud. Vooruitlopend op de start van de competitie zal op 26 september aanstaande de algemene ledenvergadering gehouden. De ledenvergadering begint om 20:00 uur in het gebouw van de Kotex.

Het bestuur verwacht dat het aantal koppels wat minder zal zijn dan vorig seizoen. De club is daarom blij met nieuwe leden. Klaverjasclub. Den Burg speelt met een vaste partner. Ook als u nog geen partner heeft en u wilt toch gaan klaverjassen kunt u zich aanmelden. Het bestuur probeert dan met u een geschikte partner te vinden. Dus als u wilt klaverjassen bent u vanaf a.s. maandagavond van harte welkom in het Kotex gebouw.

Vindt u één keer per week te veel, maar wilt u toch af en toe klaverjassen dan kunt u zich ook aanmelden voor het Texels Kampioenschap. Dit kampioenschap gaat over vijf speelronden. De speeldata voor dit jaar zijn nog niet officieel vastgesteld, maar zal vermoedelijk beginnen op vrijdagavond 28 oktober. Aanmelden kan tot en met de eerste speelavond.

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2