Sportvereniging De Koog

De Koog zegeviert tegen HOSV

Het derde competitieduel heeft De Koog met klinkende cijfers weten te winnen. Aan de Boodtlaan werd het 4-0.

De eerste doelpunten vielen al vroeg in de wedstrijd. Fotoqui Camara liep slim door op een te korte terugspeelbal, waarna hij zijn directe tegenstander afschudde en de bal beheerst binnen schoof: 1-0
Even later was het Alex Daalder die na een fraaie aanval binnen schoot: 2-0. Een domper voor Bart-Jan Grisnigt die met een blessure voor rust de wedstrijd moest staken. Ben Siebinga was zijn vervanger op het middenveld.

De tegenstander uit Opmeer had niet veel in de melk te brokkelen en was niet in staat om echt gevaarlijk te worden. De Koog had in het eerste bedrijf het daarentegen een aantal goede mogelijkheden om de voorsprong te vergroten. Na de thee deelde de thuisploeg omstreeks de 60e minuut de volgende tik uit. Het was wederom Camara die na handig wegdraaien bij zijn tegenstander de bal in de verre hoek schoot: 3-0

Ondanks de ruime voorsprong hield De Koog een slag om de arm. Echter HOSV had afgelopen speelronde een 3-0 achterstand wetten om te buigen in 5-4 winst. Met nog tien minuten te spelen viel het doek voor HOSV definitief. Na een fraai aanval gaf Alex Daalder een hakbal op de inkomende Ben Siebinga die vervolgens de eindstand bepaalde: 4-0

"Ik heb vandaag een goede wedstrijd gezien. Geen tegendoelpunten en een aantal fraaie treffers. Hier kunnen we mee verder" aldus trainer John Dobma.

Volgende week gaat De Koog bij VZV uit 't Veld op bezoek.
Aanvang: 14:00 uur

The Promised Land vertelt een stukje Deense geschiedenis van de 18e eeuw.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2