Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.
Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Nieuwe jury Texel Culinair bekend

Cultuur

"Wildplukker" en Ecomareconservator Arthur Oosterbaan, kottervisser Biem van der Vis, schrijver Ronald Giphart, culinair recensent Jacques Hermus, burgemeester Michiel Uitdehaag en de nieuwe voorzitter Egon Verstraeten vormen dit jaar de jury van Texel Culinair dat van 9 tot 11 september gehouden wordt.

Zij zullen de de meer dan honderd gerechtjes beoordelen op het evenement dat in het teken staat van de Noordzeevis en wildpluk. De deelnemende restaurants op het eiland gebruiken typisch Texelse ingrediënten en wedijveren op Texel Culinair met hun culinaire gaven. Texel Culinair in het teken van de Noordzeevis en wildpluk.

Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 1 uur geleden
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen gisteren
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 22 apr, 13:30
Versierde fietsen in De Koog.
Programma's Koningsdag op Texel Algemeen 22 apr, 09:00
Meierblis 2023.
"Hebben toekomst meierblis zelf in handen" Ingezonden 21 apr, 14:30 5
Afbeelding
Texelse Courant stopt samenwerking Spotta Algemeen 21 apr, 10:30 6