Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Circus Sijm toont zich aanrader voor jong en oud

Aankondiging

Dat een circus zonder dieren toch spectaculair, geestig en vermakelijk kan zijn heeft Circus Sijm gisteravond laten zien tijdens de premièrevoorstelling in De Koog. Het publiek werd positief verrast met humor, acrobatiek, wonderlijke taferelen en dans. Het toegestroomde publiek, jong en oud, keek ademloos toe naar de circusartiesten die zo enthousiast acteerden dat de vonk al snel oversloeg op het publiek.

Traditionele circusacts werden afgelost met verrassende elementen. De titel "Een show vol liefde, passie en vakmanschap" gaf exact de show weer waarvoor het publiek gekomen was. De passie spatte er van af. Waar dieren in het verleden altijd de hoofdrol opeisten, gaat de show van Circus Sijm niet verder dan vier witte duiven. Ook deze deden geen kunstje, maar vlogen aan het einde alleen naar de twee acrobaten toe. Dieren in de show worden niet gemist, door alles wat de medewerkers van het circus ten tonele brengen. 


De jeugd werd er door betoverd en ook de volwassenen keken gefascineerd toe. Bovendien zaten er tussen de regels door genoeg gevatte grappen tussen, die de kinderen niet doorhadden, maar het voor de volwassenen hilarisch maakte. Het maakt de show een aanrader voor jong en oud. Tot en met zaterdag 13 augustus zijn dagelijks voorstellingen. Deze beginnen om 15.30 uur en 19.00 uur. De slotvoorstelling is op zondag 14 augustus, aanvang 13.30 uur. Het circus wordt opgebouwd op de Nikadel in De Koog. Op pagina 31 van de Texel Vakantiekrant staat een bon die recht geeft op 'Tweede kaartje gratis.


De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Algemeen 26 mrt, 16:27 2
Afbeelding
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2