De dames van Deuce 4 wonnen met 6-0.
De dames van Deuce 4 wonnen met 6-0.

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Damesteams Deuce revancheren zich

Divers

De dames teams van Deuce hebben zich goed gerevancheerd in de tweede competitieronde.

Deuce 2 won bij Akersloot. Lucie Veeger, Elleke van Heerwaarden en Beau Biesboer wisten hun enkelspelpartijen in winst om te zetten, waarna de dubbel van Sterre Kiltz en Elleke van Heerwaarden de 4-2 winst opleverde. Bij de dames van team 3 wisten Annemiek van Ingen, Ineke van Beek en Yvonne Westerbrugge hun enkelpartij te winnen, Liselotte Vlaming verloor haar enkelwedstrijd. De beide dubbelpartijen werden gewonnen, zodat er een 5-1 einduitslag op het bord stond.

Het damesteam van Deuce 4 maakte er een waar spektakelstuk van, Iris van der Vis , Marissa Vlaming, Annabel v.d. Zon en Sascha Vlaming wisten alle wedstrijden in winst om te zetten: 6-0 tegen Akersloot. De dames van Deuce 1 gingen thuis keihard onderuit tegen Westerhout uit Beverwijk 0-6. De heren teams 1 en 4 zijn nog ongeslagen en denken stiekem aan een kampioenschap.

Heren 1 kwam goed uit de enkelspelpartijen, Ruben Legierse , Baruch Coutinho en Jesper List wisten hun partijen makkelijk te winnen tegen De Tulp uit Langedijk. Waarna de dubbel van Ruben Legierse met Thijs van Veen , en de dubbel van Jesper List met Baruch Coutinho de 5-1 op het scorebord aangaf.

Deuce 2, zonder grote afwezige John List, wist toch nog 3-3 te spelen tegen Wieringerwaard. Mark Röpke , Simon Brandt en Dennis Beumkes wisten hun enkel te winnen, helaas werden beide dubbels verloren. Het team van Deuce 3 Kwam sterk uit de enkels tegen Zeemacht met winst voor Ryan van Heerwaarden , Barry de Vries en Stijn Kiltz. Cees van Heerwaarden verloor zijn enkel net als beide dubbel spelpartijen. De einduitslag werd 3-3.

Deuce 4 doet ook volop mee om het kampioenschap. Timo Polderman won zijn beide wedstrijden, net als Rick Westerlaken die zowel zijn enkel als dubbel met Tom de Lugt in winst wist om te zetten. Een 4-2 winst was het gevolg tegen Zeemacht uit Den Helder. Het veteranenteam 35 plus kwam uit tegen Julianadorp. Het werd uiteindelijk een 4-2 verlies.

Het jongens team tot en met 17 dat vorig jaar is gepromoveerd, heeft goede zaken gedaan. Na het verlies van vorige week werd er zondag gewonnen met 6-0 tegen Schagen. Alle partijen van Rens Schoots , Sem Vermeu, Max Tuntelder, Bram de Ruijter en Jeffrey Eelman werden gewonnen.

De tweee competitieteams van Heri Hodie hebben beide gelijk gespeeld. Afgelopen donderdag speelde het dames team van Mieke van den Bent , Corrie Ranzijn, Petra Harman en Ria Zoetelief tegen Hippolytushoef. Beide koppels wisten één wedstrijd te winnen. 2-2 was de einduitslag. Het heren team van Heri Hodie speelde 3-3 tegen Sluis. Robin van der Heide en Stefan Hooijschuur wisten al hun partijen te winnen.

Afbeelding
Podcast Texelse Courant 25 april 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Roparun estafette op zondag 12 mei Algemeen 3 uur geleden 2
Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 24 apr, 14:10 12
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 24 apr, 12:29
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 23 apr, 17:36
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 23 apr, 14:00 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 23 apr, 10:45