Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Fijnproevers genieten op Amusetour in Den Burg

Divers

Edwin Zwaneveld, gastheer in 't Schoutenhuys, serveert gebakken gamba met knoflookpernodschuim, paradijsbrood met ambachtelijke rauwe ham van scharrelvarken.

Aan tafel René en Anneke Kesting uit Alkmaar, deelnemers aan de Amusetour die zaterdag in Den Burg werd gehouden. Het was het zevende van de acht gerechtjes die het stel proefde tijdens hun culinaire ronde door Den Burg. ''Heerlijk'', vertellen ze over de delicatessen die net zijn voorgezet. Over hun bezoek aan de andere zaken lopen de reacties uiteen van uitstekend tot summier en teveel van het goede. Maar over het geheel zijn ze zeer tevreden. ''Gemiddeld een 8,5'', vertelt Anneke. Tevredenheid ook bij organisatie, over het aantal deelnemers. ''Wij hadden 83 reserveringen'', vertelt Edwin.

Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 5 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 10 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 apr, 15:00 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 18 apr, 11:00 1