Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Blogs

Sneeuwvrij

Divers

Beste Texelaars, Ik moet mij verontschuldigen voor het veel te laat zijn met deze blog, maar hierbij alsnog. Ik ga het in deze blog onder andere hebben over mijn laatste school-semester en sneeuwvrij! 

Toen ik in oktober vorig jaar een brief in mijn handen kreeg geduwd door mijn Football Coach had ik geen idee wat er mij te wachten stond. Zo gauw als ik de brief opende bleek ik geselecteerd te zijn door een kicking kamp in Missouri. In de brief stond dat ik samen met de 179 beste kickers over het hele land was geselecteerd om mijn kunsten te laten zien in een Kicking - Showcase! In deze Showcase hebben zij mij gefilmd, en dit filmpje is hier te zien. en dit op YouTube geplaatst:

Nadat ik terug kwam van dat kamp had ik nog een paar dagen school en daarna kerstvakantie. Kerst wordt hier heel uitbundig gevierd, zo hadden we een kerstboom die reikte tot het plafond (!) en waren vele cadeau's voor iedereen gekocht. Tijdens het begin van het nieuwe jaar was er gelijk iets speciaals: toen de klok op 0:00 uur stond, ging er een goede vriend van ons hier op de knieën voor zijn vriendin en kwamen ze daar zelfs door op tv!

Na een paar weken in januari begon het hier gigantisch te sneeuwen en lag er ongeveer 17 centimeter aan sneeuw! Gelijk werden alle scholen op slot gezet en hadden wij uiteindelijk acht dagen vrij voordat we uiteindelijk weer naar school toe konden. Nu ben ik bezig met mijn laatste school semester voordat ik mee mag lopen in de "Graduation". Ik blijf 100 procent genieten van elke minuut die ik nog heb want het blijft natuurlijk een geweldige ervaring, daarom ben ik ook heel blij dat ik deze kans gehad heb van mijn ouders Menno en Corina en mijn gastouders Rick en Terri Ryon.


Texelaars ik spreek jullie weer in mijn volgende blog!

Maarten Schuijl

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Algemeen 26 mrt, 16:27 2
Afbeelding
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2