Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Christopher van Hien

Christopher van Hien

Drie première titels in Cinema Texel

Divers

Cinema Texel presenteert deze week maar liefst drie nieuwe films! De Surprise is de verrassende romantische komedie van Oscarwinnaar Mike van Diem met in de hoofdrollen Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan. In Disney's Project T gaan een teleurgestelde wetenschapper (George Clooney) en optimistische tiener (Britt Robertson) samen op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een raadselachtige plek die zich in een andere dimensie bevindt. De Masters is een Nederlandse komedie met o.a. Ruben van der Meer (De Lama's), Mimoun Oaïssa (De Marathon) en Willie Wartaal(De Jeugd van Tegenwoordig). De Masters draait om vier jeugdvrienden die ooit de rapgroep De Masters vormden en jaren later nog één allerlaatste gooi naar roem doen.

De Masters
Wat als één van je maten met jouw tekst een hit scoort en je daarna niet meer kent? In de hilarische komedie De Masters overkomt het Aziz (Mimoun Oaissa). Zijn rapcrew De Masters weet nooit door te breken en jaren later hebben Aziz en zijn maat Marco (Ruben van der Meer) een slecht betaald baantje in een fabriek. Marco gokt liever in het casino dan op een comeback, maar Aziz is nog altijd van plan om een hit te scoren. Als zelfs zijn zoontje niet meer in hem gelooft en zijn ex hem de voogdij dreigt te ontnemen, is het alles of niets. De Masters moeten terugkomen! Het valt niet mee om de mannen enthousiast te krijgen; Lloyd (Willie Wartaal) is een paranoïde pizzabezorger en de brave Donny (Guido Pollemans) zit zwaar onder de plak bij zijn dominante vrouw. Maar Aziz krijgt ze zo ver om nog één keer met hem het podium op te gaan. Voor een hit gaan ze ver. Heel ver.

Project T
Disney komt nu met het meeslepende, mysterieuze avontuur Project T van tweevoudig Oscar®-winnaar Brad Bird, met Academy Award®-winnaar George Clooney in de hoofdrol. Voormalig wonderkind Frank (Clooney), getekend door teleurstelling, en Casey (Britt Robertson), een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid, delen hetzelfde lot. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt, en alleen bekend staat als Tomorrowland. Na wat ze daar moeten doen zal de wereld, en zijzelf, nooit meer hetzelfde zijn.

De Surprise
Multimiljonair Jacob (Jeroen van Koningsbrugge) wordt voor het eerst in zijn leven verliefd op de mooie Anne (Georgina Verbaan). Voor het eerst lijkt het leven hen toe te lachen, alleen hebben ze kort daarvoor een contract getekend met een bedrijf dat hen op een verrassende wijze naar de andere wereld zal helpen. Als zij onder het contract proberen uit te komen, blijkt dat nog niet zo makkelijk...

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 11 uur geleden
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 13 uur geleden
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 14 uur geleden 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 22 apr, 15:51
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 22 apr, 13:30
Versierde fietsen in De Koog.
Programma's Koningsdag op Texel Algemeen 22 apr, 09:00
Meierblis 2023.
"Hebben toekomst meierblis zelf in handen" Ingezonden 21 apr, 14:30 5