Jupiter Ascending 3D
Jupiter Ascending 3D

Cinema Texel presenteert deze week drie nieuwe films!

Divers

Deze week komen er weer drie nieuwe films naar Cinema Texel. Donderdag gaat Jupiter Ascending 3D van filmmakers Lana en Andy Wachowski (The Matrix Trilogy) in première. In dit epische actie- avontuur spelen Channing Tatum (Magic Mike) en Mila Kunis (Oz the Great and Powerful) de hoofdrollen. Vanaf zaterdag worden voorpremières van de nieuwe Disney film Big Hero 6 vertoond. Zondag zijn er ook voorpremières van Paddington, Paddington is een live-action animatie gebaseerd op de populaire kinderboeken van Michael Bond.

Jupiter Ascending 3D (Tickets)
Jupiter Jones (Kunis) werd geboren in een nacht waarin de tekenen erop wezen dat zij voorbestemd was tot grootse dingen. Nu is ze volwassen en kan ze alleen maar dromen van de sterren, want de keiharde realiteit is dat ze overdag toiletten moet schoonmaken en het leven tot nu toe niet echt mee zit. Maar als Caine (Tatum), een genetisch ontworpen soldaat, op aarde landt om haar op te sporen, ontdekt Jupiter wat de sterren voor haar in petto hadden. Haar genetische handtekening toont aan dat zij de erfgenaam is van een buitengewone erfenis die de balans in de kosmos kan veranderen.

Big Hero 6 3D NL (Tickets)
Big Hero 6 is een komisch avontuur boordevol actie, die barst van de humor en emotie die zo kenmerkend is voor Walt Disney Animation Studios. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.

Paddington NL (Tickets)
Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles wat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor het beertje totdat een museumconservator het unieke beertje ontdekt. Een live-action animatie gebaseerd op de populaire kinderboeken van Michael Bond.

Big Hero 6
Paddington NL
Afbeelding
Podcast Texelse Courant 25 april 2024 Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Roparun estafette op zondag 12 mei Algemeen 1 uur geleden 2
Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 24 apr, 14:10 12
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 24 apr, 12:29
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 23 apr, 17:36
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 23 apr, 14:00 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 23 apr, 10:45