Afbeelding
The Interview

Vier nieuwe films in Cinema Texel

Divers

Deze week komen er 4 nieuwe films naar Cinema Texel! Op vrijdag en zaterdag zijn er voorpremières van de veel besproken comedy "The Interview". Op maandag vertonen we de met 8 Oscars genomineerde "The Imitation Game". Op dinsdag vertonen we "The Theory of Everything" over het leven van Steven Hawking. De film is bekroond met 2 Golden Globes (O.a. Best Actor in a Motion Picture, drama" en is genomineerd voor 5 Oscars. Vanaf woensdag kunnen de kinderen meegenieten met de avonturen van de gele spons in "Spongebob 3D: Spons op het Droge".

Reserveren kan telefonisch via 0222 312027 of via onze website.

The Interview (Voorpremières) - Tickets
In de actie-komedie The Interview maken Dave Skylark (James Franco) en zijn producent Aaron Rapoport (Seth Rogen) elke avond het populaire entertainment TV programma Skylark Tonight. Wanneer zij er achter komen dat de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un fan is van de show regelen zij een interview met hem om te bewijzen dat ze ook serieuze journalisten zijn. Echter wanneer Dave en Aaron zich voorbereiden om naar Pyongyang te reizen worden de twee gerekruteerd door de CIA om Kim Jong-un te vermoorden.

Regie: Even Goldberg – Seth Rogen
Cast: James Franco – Seth Rogen – Lizzy Caplan – Randall Park
Genre: Komedie

The Theory of Everything (Winnaar van 2 Golden Globes) - Tickets
Winnaar van 2 Golden Globes waaronder de Golden Globe voor "Best Actor in a Motion Picture, drama". Genomineerd voor 5 Oscars waaronder de Oscars voor "Best Picture", "Best Actor in a leading Role" en "Best Actress in a leading Role".

The Theory of Everything vertelt het buitengewone en inspirerende levensverhaal van de briljante en gerenommeerde astrofysicus Stephen Hawking (Eddie Redmayne), zijn liefdesrelatie met Jane Hawking (Felicity Jones) en zijn gevecht tegen de ziekte ALS. De film is gebaseerd op de memoires 'Travelling to Infinity: My Life with Stephen' geschreven door Jane Hawking en is geregisseerd door Academy Award winnaar James Marsh (Man on Wire).

Regie: James Marsh | Cast: Eddie Redmayne – Felicity Jones – Charlie Cox – Emily Watson | Genre: Biografisch - Drama

The Imitation Game (Genomineerd voor 8 Oscars) - Tickets
The Imitation Game, genomineerd voor 8 Oscars waaronder de Oscar voor "Best Picture", "Best Actor in a leading Role" en "Best Actress in a Supporting Role" is een indrukwekkend drama over het leven en werk van Alan Turing (Benedict Cumberbatch).

Regie: Morten Tyldum | Cast: Benedict Cumberbatch – Kiera Knightley – Matthew Goode – Mark Strong | Genre: Biografisch – drama - thriller

Spongebob: Spons op het Droge (Première) - Tickets
Alles gaat goed in Bikinibroek met SpongeBob en zijn vrienden: zeester Patrick, zeurpiet Octo, wetenschapper Sandy en rijkaard Meneer Krabs. Maar als het recept van de krabburger wordt gestolen, moeten SpongeBob en zijn aartsvijand Plankton samenwerken en een reis maken naar onze mensenwereld. Eenmaal aan land veranderen onze zeevrienden in superhelden en moeten ze het opnemen tegen piraat Burgerbaard (Antonio Banderas). Ze moeten hun superkrachten bundelen om het geheime recept terug te krijgen.

Regie: Paul Tibbitt | Cast: Frank Lammers – Lex Passchier – Finn Poncin – Just Meijer – Sander de Heer – Jan Nonhof | Genre: Animatie

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 15 uur geleden 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 uur geleden 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 21 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 22 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 17 apr, 17:00 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 17 apr, 14:00