Wies komt dus toch.
Wies komt dus toch. Foto: Wies

WIES op SomPop TV

Algemeen

SomPop TV, het alternatief voor het jaarlijkse festival SomPop, heeft één van de bands die voor het hoofdpodium gepland stonden verleid om toch naar Texel te komen voor een optreden.

De Nederpopband WIES komt speciaal voor SomPop TV naar Texel en zal zaterdag aan het begin van de avond ‘het podium’ betreden.

“WIES was de eerste band die we voor dit jaar geboekt hadden”, vertelt Duncan Whyte van SomPop. “Nederlandstalige topkwaliteit die we hebben ontdekt tijdens de Popronde van afgelopen jaar. We hadden het niet mis, want na de boeking brak de band door tijdens Noorderslag en is niet meer van 3FM weg te denken. Dat station zette WIES in de top 3 bands die je dit jaar live gezien moet hebben. Heel leuk, maar zonder festivalzomer een beetje jammer voor de driemans formatie. SomPop TV is hun enige festival dit jaar en ze hebben er, net als wij, heel veel zin in. Het belooft een heerlijk optreden te worden.”

Naast het optreden van WIES zijn er nog twee verrassende optredens, is er heel veel muziek en zijn er interactieve quizzen en bingo’s gedurende de hele dag. De uitzending begint zaterdag om 13:00 uur en is tot middernacht op internet te volgen via de gratis live stream op https://www.livebroadcast.nl/texelstream/sompop..

De organisatie hoopt dat het gemis van het festival door de uitzending van komende zaterdag wat verlicht wordt en dat iedereen een leuke dag heeft met SomPop TV. Om op de hoogte te blijven van de laatste berichten is het handig om de Facebookpagina van SomPop, https://www.facebook.com/SomPopTX, in de gaten te houden. Wil je nog een SomPop TV pakket bestellen, dan kan dat via sompopbier@gmail.com.

Afbeelding
Tweemaal dezelfde foto Historie 4 uur geleden 6
Eric Hercules en Arthur Oosterbaan.
Beestachtig #45 - Amalia Algemeen 6 uur geleden
Huisjes op het strand bij paal 28.
De Lezersfoto - Huisjes op strand Algemeen 8 uur geleden 1
Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen gisteren
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? gisteren 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 19 apr, 10:15
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10