Afbeelding
Foto: Archief Texelse Courant

Gratis advies voor Texelse ondernemers

Algemeen

Terwijl de zomervakantie ook voor studenten in heel Nederland nadert, heeft Texelaar Rodny Stolk een mooi idee bedacht. Rodny, Bachelor student aan Nyenrode Business Universiteit stelt zich in deze lastige coronacrisis beschikbaar voor de Texelse ondernemers in nood. 

Aangezien Rodny als student nu thuis les volgt, verblijft hij al enkele maanden op Texel en wil de Texelaars graag helpen. “Een groot deel van de Texelse economie ligt momenteel plat en moet, met de 1,5 samenleving, weer opgestart worden. Mensen die daar hulp bij kunnen gebruiken kunnen daarvoor bij mij terecht als ze dat willen.” Rodny baseert zijn advies op zijn opgedane kennis op de Universiteit en wordt daarbij geholpen door het landelijke studentencollectief The FAC die hetzelfde doel voor ogen heeft. “Ik ben bij The FAC onderdeel van een project groep die bestaat uit studenten uit verschillende Business-vakgebieden. Ook de professoren op de universiteit voorzien mij graag van kennis die mij nog ontbreekt.” Rodny kan gratis helpen met strategisch en financieel advies maar denkt ook graag mee bij creatieve brainstorming en marketing. 

“Eigenlijk kun je met al je bedrijfskundige moeilijkheden bij mij terecht, dan komen we samen hopelijk tot een mooie oplossing. Wel op anderhalve meter of via de telefoon natuurlijk!” Rodny is bereikbaar via rodnystolk@outlook.com of via Facebook/ Instagram. 

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2