Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Bioscoop

Alice keert terug naar Wonderland

Algemeen

Johnny Depp keert terug in het wonderland van Alice. Deze week gaat Alice Through The Looking Glass in première in Cinema Texel. In deze nieuwe film komen de onvergetelijke karakters uit Lewis Carrol's Alice in Wonderland opnieuw tot leven in een spectaculair avontuur. Vanaf 1 juni kan men tevens terecht voor de voorpremières van Warcraft: The Beginning. In deze film wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs.

Alice through te looking glass

Als Alice terugkeert naar deze magische wereld moet zij terug in de tijd reizen om haar beste vriend Mad Hatter (gespeeld door Johnny Depp) te redden. Director James Bonin geeft een unieke twist aan de spectaculaire wereld die Tim Burton destijds heeft gecreëerd met Alice in Wonderland. De film is geschreven door Linda Woolverton en gebaseerd op de verhalen van Lewis Carrol. Na het internationale succes van de blockbuster in 2010 wordt de cast herenigd in Alice Through the Looking Glass, met o.a. Johnny Depp, Anna Hathaway, Mia Wasikowska, Matt Lucas en Helena Bonham Carter. In de film worden nieuwe karakters geïntroduceerd die gespeeld worden door Rhys Ifans en Sacha Baron Cohen.

Warcraft: The Beginning

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht. Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 16 uur geleden 10
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 17 uur geleden
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 23 apr, 17:36
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 23 apr, 14:00 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 23 apr, 10:45
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 22 apr, 15:51
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 22 apr, 13:30