Stampin'Up techniek
Stampin'Up techniek

Dit artikel is geschreven door
Bibliotheek Texel

Met meer dan 600.000 bezoekers en ruim 36.000 leden is KopGroep Bibliotheken de grootste culturele instelling in de Noordkop

Workshop Stampin'Up in de bibliotheek

Cultuur

Marrigje Barnard is sinds kort officieel demonstrateur van Stampin'Up, een speciale techniek van stempelen, kleuren, stansen, ponsen op en met papier. Barnard geeft woensdagmiddag 1 juni in de bibliotheek een workshop over deze knutselmethode. Met Stampin'Up kun je kaarten maken, of boekenleggers of scrapbooks. Er zijn eindeloos veel toepassingen om ermee te fröbelen. En dat is wat Marrigje tijdens haar workshop in de bibliotheek gaat doen: lekker knutselen met de materialen die ze voorhanden heeft.

Kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen kunnen aanschuiven. Om in de sfeer te blijven worden er in de bibliotheek in ieder geval boekenleggers gemaakt. Tip: knutsel er een voor Vaderdag.

Stampin'Up heeft als bedrijf jaarlijks een actie voor een goed doel. Dit jaar is dat de steun aan het Ronald McDonald huis. Dat is een huis waar ouders kunnen logeren als ze langdurig bij hun ernstig zieke kind in het ziekenhuis moeten zijn. Marrigje doet mee aan mee aan deze actie. De kosten voor het maken van een knutselwerkje in de bibliotheek zijn € 1,00 per stuk, dit geld gaat volledig naar het Ronald McDonald huis in Nederland.

Workshop Stampin'Up door Marrigje Barnard, op 1 juni 2016, van 15.00 tot 16.30 uur, voor kinderen en volwassenen, € 1.00 per werkstukje, opbrengst voor het goede doel. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Afbeelding
Podcast Texelse Courant 25 april 2024 Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Roparun estafette op zondag 12 mei Algemeen 8 uur geleden 2
Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 24 apr, 14:10 12
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 24 apr, 12:29
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 23 apr, 17:36
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 23 apr, 14:00 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 23 apr, 10:45