Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Oktoberfeest in De Toekomst

Divers

Dirndl en Lederhosen kunnen uit de kast, want Texel beleeft dit jaar haar eigen Oktoberfest ter ere van Texel 600 jaar Stad. Komende zaterdag houdt Stichting Horeca Evenementen de Koog in samenwerking met Island Affairs een avondvullend programma met live-artiesten, prachtige aankleding, grote bierpullen, promotiedames in strakke dirndls en natuurlijk een echte Oktoberfest DJ. Vanaf 20.00 uur gaat de muziek in De Toekomst in Dorpsstraat van De Koog los, gaan de taps lopen en mogen de voetjes van de vloer.

Niet alleen over het entertainment is nagedacht, maar ook over de aankleding van De Toekomst, het eten, de styling van het personeel en het assortiment aan dranken. Je waant je zaterdag op een heus Oktoberfest met alles erop en eraan. "En voor ieder is er wat wils. Ook als je geen bier drinkt is er voldoende keuze", meldt de organisatie in een persbericht. Voor diegenen die nog geen kaartje hebben gekocht, er zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten à €10,- zijn online en aan de balie te koop bij VVV Texel tot en met vrijdag 16 oktober. Leeftijd: 18+. Waar De Toekomst voorheen bekend stond als feestlocatie voor de jeugd, richten de nieuwe eigenaren zich op verschillende doelgroepen.

"We zijn daarom ook ontzettend blij dat het Oktoberfest bij ons in huis wordt gehouden. Stichting HEK pakt het professioneel aan. Kosten noch moeite zijn gespaard, dus reken er maar op dat het één groot feest wordt! We hebben er als organisatie in ieder geval gigantisch veel zin in", vertelt Maurice de Groot, mede-organisator en eigenaar van De Toekomst.

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2