Afbeelding
Adv

Marlon Zijm mede-eigenaar TomTex glasbewassing

Divers

Tom Stroes van TomTex glasbewassing slaat de handen ineen met Marlon Zijm. De 24-jarige inwoner van Den Burg was al in dienst van het bedrijf, nu wordt hij mede-eigenaar. Het bedrijf wordt hierdoor een VOF.

"De samenwerking beviel al uitstekend. Bovendien kreeg ik het drukker met de bouwtak van het bedrijf, waardoor Marlon al alles regelde voor de tak van de glasbewassing. Eigenlijk verandert er dus alleen wat op papier", legt Tom uit. Met enkele honderden klanten is TomTex glasbewassing een grote schakel op het eiland. "Door ons materiaal kunnen we tot op achttien meter hoogte de ramen schoonmaken. We doen overigens niet alleen ramen, we maken ook houtwerk en trespa schoon en we zijn bovendien gespecialiseerd in anti-algbehandelingen. Sinds we het bedrijf in 2013 overnamen, kregen we er steeds meer klanten bij. Diverse grote vakantieparken, horecabedrijven in De Koog en Den Burg en de ramen van het gemeentehuis. Maar we willen nog steeds blijven doorgroeien natuurlijk", vertelt Marlon enthousiast.

In overleg met u
Een van de krachten van TomTex Glasbewassing is het feit dat de klant voorop staat. Marlon: "We hebben de periodieke schoonmaak en schoonmaak op afroep. Bij de periodieke schoonmaak spreken we met de klant af hoe vaak we komen en vervolgens heeft hij er geen omkijken meer naar. Als we geweest zijn laten we een briefje achter. Mocht de klant nou willen dat we tussendoor komen - omdat hij bijvoorbeeld een open dag heeft - is dat geen probleem. Natuurlijk komen we dan en vervolgens rekenen we vanaf dat moment weer door. Na iedere drie keer dat we geweest zijn, krijgt de klant een factuur."

Milieuvriendelijk
"Wij vinden het milieu erg belangrijk. Daarom werken we met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Je kunt de schoonmaakmiddelen bijna zelf drinken", lacht Tom. Naast biologisch afbreekbare producten, maakt het bedrijf gebruik van de modernste technieken. "Wij werken met een Osmose glasbewassingssysteem. Hiermee kunnen we veilig en zeer efficiënt glas, kozijnen, houtwerk, Trespa, beplating en reclameborden reinigen. Met deze techniek ontstaat water in haar zuiverste vorm en heeft zo een zeer sterk reinigend vermogen, waardoor zeep en andere schoonmaakmiddelen vaak overbodig worden", besluit Marlon. Of het nu voor uw binnen- of buitenwerk is, bij TomTex Glasbewassing bent u aan het juiste adres.


Huisjes op het strand bij paal 28.
De Lezersfoto - Huisjes op strand Algemeen 1 uur geleden
Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 17 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 22 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 apr, 15:00 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35