Mark Randsdorp (links) probeert het schot te blokken.

Zaalvoetballers genieten tijdens reünietoernooi

Divers

Zaalvoetballers van huidige teams en oud gedienden gingen zaterdag tijdens het reünietoernooi van De Krim in sporthal Ons Genoegen de strijd met elkaar aan. Er werd door de spelers en de toeschouwers op de tribune volop genoten. De organisatie kan daardoor tevreden terugkijken.

Het toernooi werd georganiseerd vanwege het het jubileum van de vereniging. De Krim bestond in 2013, 25 jaar. 'Er werd toen nog niets mee gedaan, maar wij vonden dat er juist wel wat mee gedaan moest worden en zo hebben we dit toernooi georganiseerd', vertelt Mark van Liere, organisator reünietoernooi de Krim. Er werd op het toernooi leuk voetbal gespeeld.

De eerste wedstrijd ging tussen Team Cafeetje en De Krim 2. De wedstrijd met met 2-1 gewonnen door Team Cafeetje. De volgende wedstrijd ging tussen De Krim 5 en DrosKompas De Krim (DKDK). Aan het begin van de wedstrijd werd er volop genoten. Dit kwam door een jeugdige speler die met zijn fluwelen acties en het openingsdoelpunt het gejuich deed toenemen. Uiteindelijk trok De Krim aan het langste eind (3-1).

Van Liere speelt al enkele jaren met zijn vrienden bij De Krim 5 en doet dat met veel plezier. 'Wij hebben als team een slogan bedacht die ons team mooi omschrijft: "We zijn niet goed, maar hebben het wel gezellig". We zijn als team wel fanatiek, maar vinden gezelligheid belangrijker dan elke keer weer kampioen worden', vervolgt hij.

De finale tussen Krim 2 en Team ASC werd bij een 1-1 stand gestaakt. De ploeg van de Krim verliet na een overtreding van ASC boos het veld. Wie de winnaar van het toernooi werd is niet bekend. De strijd om de derde plek ging tussen De Krim 5 en De Krim 1. De wedstrijd eindigde in 1-1, maar was De Krim 1 beter in de strafschoppenserie (2-3).

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 6 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2