Afbeelding

Radio Texel gaat meer uitzenden

Divers

Radio Texel maakt vanaf vrijdag 3 oktober meer gebruik van haar eigen frequentie op 106.1 FM in de ether en www.radiotexel.nl.

Luisteraars kunnen vanaf vrijdag doordeweeks elke dag vanaf 13.00 uur naar eigen programma's van Radio Texel luisteren. Op zaterdag en zondag worden er vanaf 9.00 uur eigen programma's uitgezonden. Programma's van de avond worden in de middag herhaald, zodat mensen die ze gemist hebben deze alsnog kunnen beluisteren.

In de ochtenduren blijft Radio Texel Radio Noord-Holland uitzenden, zodat de bekende ochtendprogramma's  van RTV-NH  niet vervallen. Na de eigen avondprogramma's schakelt Radio Texel weer over naar RTV-NH.

De lokale omroep zegt zich er bewust van te zijn dat het even wennen is. 'Er zitten voor- en nadelen aan, maar wij zijn een omroep voor iedereen op het eiland van jong tot oud met de daarbij behorende muziekstijlen.' Op woensdagavond komt er een nieuw kunstprogramma bij (Kunstzinnig Texel) en er zijn plannen in de maak voor een uurtje radio in Texels dialect.

Volgens Radio Texel kan de omroep nog nieuwe medewerkers gebruiken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op info@radiotexel.nl.

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 22 uur geleden 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen gisteren
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
Afbeelding
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2