Afbeelding

In strijd met beschadigde motor

Algemeen

In Cinema Texel gaat komende week Planes 2: Redden & Blussen 2D/ 3D in première. Dit komische kinderavontuur gaat over een gedreven groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen.

Het wereldberoemde racevliegtuig Dusty komt erachter dat zijn motor beschadigd is en hij dus misschien nooit meer kan racen. Hij moet nu terugschakelen en belandt in de wereld van brandbestrijding vanuit de lucht. Dusty bundelt zijn krachten met oudgediende brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn moedige team, waaronder het vurige blusvliegtuigje Dipper, transporthelikopter Windlifter, voormalig legertransport Cabbie en een levendig stel dappere terreinvoertuigen die bekend staan als The Smokejumpers. Samen vecht het onverschrokken team tegen een enorme bosbrand, en gaandeweg leert Dusty wat er voor nodig is om een echte held te worden.

De liefhebbers van dansfilms kunnen nog steeds terecht voor Step Up 5 All In. Streetdancer Sean Asa verlaat Miami om in Hollywood roem en rijkdom te vinden. Daar eenmaal aangekomen wordt hij geconfronteerd met de minimale kans van slagen in de professionele danswereld. Het volledige programma vindt u elders in deze krant of op www.texelagenda.nl.

Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 12 uur geleden 10
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 13 uur geleden
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 23 apr, 17:36
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 23 apr, 14:00 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 23 apr, 10:45
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 22 apr, 15:51
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 22 apr, 13:30